Servis računara

Optimizacija operativnog sistema:

– Detaljno čišćenje računara od VIRUSA!

– Detaljno čišćenje operativnog sistema od SPYWARE špijunskih programa.

– Optimizacija registra, radi otklanjanja zapisa o davno obrisanim fajlovima. – Optimizacija/ubrzavanje startovanja operativnog sistema, tzv. boot-ovanja.

– Otvaranje više korisničkih naloga, da svaki član Vaše porodice može zasebno da se loguje. Optimizacijom operativnog sistema izvućićemo maksimum Vašeg računara. Očišćen od virusa i ostalih malicioznih programa Vaš računar će raditi brzo i sigurno. To znači da ćete moći neometano da završavate sve Vaše poslove, ili da se jednostavno odmorite uz film ili igru…

Umrežavanje računara:

– Ugrađivanje žičanih i bežičnih rutera.

– Deljenje postojeće internet konekcije na više računara.

– Uspostavljanje i održavanje lokalnih mreža.

– Instalacija i podešavanje profesionalnog firewall programa koji će štititi Vašu mrežu od spoljnih upada hakera. Umrežavanjem računara rešićete problem deljenja internet konekcije i na taj način izbeći dodatne troškove vezane za eventualno potpisivanje novog ugovora sa internet provajderom. Postojeći podaci na Vašim računarima biće Vam dostupni, i sa lakoćom ćete moći da ih delite i prebacujete sa računara na računar. Imaćete mogućnost da u trenucima odmora odigrate neku od popularnih multiplayer igara sa članovima Vaše porodice ili prijateljima.

Reinstalacija sistema i Back up podataka:

– Instalacija svih vodećih operativnih sistema.

– Back up, odnosno spašavanje podataka (čak i ako Vam je pao sistem).

– Instaliranje osnovnih programskih paketa (antivirus, office…).

– Podešavanje internet konekcije i naknadna instalacija svih programa potrebnih za normalno funkcionisanje Vašeg računara. Ukoliko Vam je sistem prestao da funkcioniše naš serviser racunara će brzo i efikasno zameniti postojeći sa novim i učiniti sve da Vam se u budućnosti slični problemi ne ponove. Pored reinstalacije samog sistema, odradićemo i kompletnu instalaciju pratećih programa, kao i instalaciju i podešavanje antivirus programa.

Popravka hardvera i nadogradnja:

– Provera ispravnosti računarskih komponenti.

– Dijagnostifikovanje i otklanjanje kvara.

– Nadogradnja računara (memorija, hard disk, TV tuner…).

Servis računara je tu da Vam reši svaki problem. Ukoliko dođe do fizičkog kvara računara mi ćemo sa lakoćom ustanoviti uzrok problema i pomoći Vam u eventualnoj nabavci komponenata koje ne funkcionišu. Naravno, ukoliko je moguće, otklonićemo nastali kvar na licu mesta.